Helpdesk

u kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-8500402. Dit nummer is speciaal en alleen voor software problemen en niet voor overige zaken.

Hoe werkt Future?

Future is een online software pakket en kan vanaf iedere PC benaderd worden. De volledige administratie van een VvE kan met dit pakket eenvoudig gevoerd worden.

Wat zijn de voordelen t.o.v. andere pakketten?

Future is eenvoudig in gebruik, zeer overzichtelijk. Men kan zeer snel schakelen tussen bijvoorbeeld het financiële overzicht en berichten. Een modern software pakket anno nu met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Als ik met mijn huidige software overstap op Future, moet ik dan alles handmatig invoeren?

Alle gangbare financiële pakketten kunnen automatisch ingelezen worden, uiteraard ook data vanuit Microsoft Office (MS Word, MS Excel). Heeft u ondersteuning nodig bij het overgaan neem dan contact met ons op.

Wat zijn de tarieven?

Informeer via ons contact formulier naar onze scherpe tarieven.

Hoe wordt er gefactureerd?

Licentiegebruik wordt voor zelfstandige beheerders per appartement per jaar vooruit gefactureerd, voor professionele VvE beheerders per VvE per kwartaal of per jaar vooruit.

Onze VvE is nog niet actief, wat te doen?

Wij leveren niet alleen de software maar hebben ook de juiste mensen die alle handelingen kunnen doen voor een "slapende" VvE, een VvE die nog niet actief is. Aanmelden kan via info@vvefuturesolution.nl

Ik ben professioneel beheerder en heb interesse

Voor de professionele beheerder is het pakket "professioneel VvE beheer pro+" wat zowel online als op de lokale server kan draaien. Kijk voor meer informatie op onze website onder professioneel beheer.

Hoe krijg ik een demo?

U kunt via ons contactformulier een demo aanvragen

Is er ook een handleiding van de software?

Uiteraard is er een zeer uitgebreid boekwerk waar Future in wordt beschreven en waar ook heel makkelijk antwoorden op vragen worden gegeven, een must ook als naslagwerk!

Ik kan niet inloggen

Heeft u de juiste inloggegevens gebruikt? Zo ja, neem contact op met onze helpdesk

Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 405