OndersteuningVoor alle professionele beheerders verzorgen wij een korte en effectieve software training. Deze training staat in het teken van alle gebruikers facetten voor een professionele beheerder. Daarnaast is er ruimte ingepland om de overstap van uw huidige leverancier naar Future te belichten.

Na de training bent u in staat om te werken met alle beschikbare modules uit uw pakket. U bent op de hoogte van iedere functionaliteit, die het beheren van een VvE via de software mogelijk maakt.

Het stappenplan van de training ziet er als volgt uit:

Stap 1:

Bespreking bij u op kantoor om gezamenlijk een planning te maken over de overgang naar Future. In de meeste gevallen zal handmatige input niet nodig zijn.

Er wordt een afspraak gemaakt voor de training van de Future software. We bepalen dan de datum, het aantal personen dat getraind moeten worden en de duur van de training.

Stap 2:

Training (eventueel op kantoor van de beheerder(s)). Er wordt uitgebreid ingegaan op het aanmaken van een nieuwe VvE, volledig financieel- en technisch beheer, documentenbeheer en scanning mogelijkheden.

Stap 3:

Nadat alle functionaliteiten getraind zijn, gaan we de input in het systeem uitgebreid testen. We doen dit uiteraard samen met de beheerder(s).

Stap 4:

Na het testen bent u klaar voor het in gebruik nemen van de software. In het proces dat nu volgt, kunt u verdere ondersteuning inroepen via de helpdesk.

Professioneel VvE beheer

Professioneel VvE beheer

VvE Future Solution heeft een compleet softwarepakket ontwikkeld, dat bestaat uit verschillende modules. Deze vve software is bedoeld om zelfstandig een VvE te beheren of meerdere VvE's te beheren op professionele basis.
Lees meer

VvE beheer "in-company"

VvE beheer "in-company"
Lees meer
Zelfstandig VvE beheer

Zelfstandig VvE beheer

Zelfstandig VvE Beheer
Lees meer
VvE Financieel

VvE Financieel

Welkom bij VvE Financieel, uw partner die het financieel beheer van uw Vereniging van Eigenaren uit handen neemt.
Lees meer
Direct contact? Bel (+31) (0)30 85 00 405